Postavy a herci 2 cast

11. července 2007 v 6:02 | Nicoll |  Grey's anatomy (Chirurgové)
Kate Walsh - Addison Montgomery-Sheperd

Datum Narození:
13.19.1967
Znamení: Váhy

Životopis:
Kate se narodila v San Jose, v Californii (USA), ale vyrostla v Arizoně. Pracovala v Chicagském rádiu, než se odstěhovala do New Yourku. Zde si zahrála v několia divadelních rolích.
V chirurzích se měla objevit jako jedna z malých rolích, ale diváky si brzy získala a tak byla obsazena dále. Ikdyž je přírodní blondýna obarvila si vlasy do červena. Byla oceněna cenou nejlepší herečka roku 2002 v krátkém filmu.

Filmografie:
Právo a pořádek 1990 (seriál)
Zločin v ulicích 1993 (serál)
Pohotovost 1994 (seriál)
Propast 1996
Cupid 1998 (seriál)
Uprchlík 2000 (seriál)
Otec rodiny 2000
Kriminálka Las Vegas 2000 (seriál)
Cursed 2000 (seriál)
Utrpení ženatého muže 2001 (seriál)
Pod toskánským slunce 2003
Complete savages 2004
Zelená je tráva 2005
Moje krásná čarodějka 2005
Chirurgové 2005 (seriál)
Veritas, prince of truth 2006

Justin Chambers - Alex Karev

Datum narození:
11.7.1970

Znamení:
Rak

Životopis:

Narodil se ve Springfieldu, v Ohiu (USA). Má dvojče bratra Jasona, dále staršího bratra a 2 starší sestry. Sám má 5 dětí s jeho manželkou Keishou se kterou bydlí v Los Angeles.
Justin díky reklamám světových koncernů procestoval Evropu, Japonsko i USA.

Filmografie:
Ohnivé žně 1996
Rose Hill 1997
Ranč v údolí 1998
Nespoutaná volnost 1999
Svatby podle Mary 2001
Mušketýr 2001
Duševní slepota 2002
Odložené případy 2003 (seriál)
For witch it stand 2003
Zodiac 2004
Chirurgové 2005 (seriál)

Sara Ramirez - Callie Torres
Datum narození: 31.8.1975
Znamení: Panna

Životopis:
(zatím žádný příspěvek)






Filmografie:
Policie New Yourk 1993
Láska přes internet 1998
Zákon a pořádek 1999
Spiderman 2002
Chicago 2002
Chirurgové 2005 (seriál)

James Pickens - Richard Webber
Datum narození: 26.10.1954
Znamení: Štír

Životopis:
Narodil se v Clevelandu, v Ohiu (USA). Má dvě děti.






Filmografie:
Another world 1964 (seriál)
Smrtící triky 1986
Lotři 1992
Bod varu 1993
Farmáři 1994
Mtrví prezidenti 1995
Spáči 1996
Duch minulosti 1996
Čmuchalové 1996
Za branami pekla 1997
Rakeťák 1997
Skandál! 1998
Koule 1998
How stella got her groove back 1998
Taková malá vražda 1999
Nespoutaná volnost 1999
Traffic: Nadvláda gangů 2000
Vždy věrný 2001
X-files: The truth 2002
Lyon's den the 2003
Venom 2005
Chirurgové 2005 (seriál)

Chandra Wilson - Miranda Bailey

Datum narození:
27.8.1969
Znamení: Panna

Životopis:
Narodila se v Houstonu, v Texasu. Hereckou kariéru začala, když jí bylo pět s místním hereckým kroužkem. Jediný film, ve kterém si zahrálo velkou roli byla Philadelphia. Byla nominována na cenu Emmy za vedlejší roli v seriálu Huff. S manželem má tři děti, miluje telenovely a měří jen 150cm.

Filmografie:
Právo a pořádek 1990 (seriál)
Philadelphia 1993
Osamělá hvězda 1996
Cosby 1996 (seriál)
Zákon a pořádek 1997 (seriál)
Třetí hlídka 1999 (seriál)
Rodina sopránů 1999 (seriál)
Bob Patterson 2001 (seriál)
Hlava státu 2003
Strangers with Candy 2005
Chirurgové 2005 (seriál)

Jeffrey Dean Morgan - Denny Duquette

Datum narození:
22.4.1966

Znamení:
Býk

Životopis:
Jeffrey se narodil v Seattlu ve Wahingtonu. Chodil na základní školu Bena Franklina a na Rose Hill Junior Hight. V roce 1984 absolvoval na střední škole ve Washingtonu. Po jejím ukončení se začal věnovat malování a psaní.I když se jeho kariéra zatím "rozbíhá", má za sebou již mnoho hereckých příležitostí. První takovou dostal v roce 1991 ve filmu "Uncaged". Jeho nejznámější role jsou ale v seriálu Chirurgové kde si zahrál pacienta Dennyho s onemocněním srdce.

Filmografie:
Uncaged 1991
Undercovar Heat1995
Dillinger and Capone 1995
In the blink of an eye 1996
Legal decient 1997
Road kill 1999
Something 2003
Chasing ghosts 2005
Chirurgové 2005 (seriál)
Jam 2006

Eric Dane - Mark Sloan

Datum narození: 9.11.1972

Znamení: štír

Životopis:
Eric se narodil v San Francisco, Kalifornie, USA






Filmografie:

Ženatý se závasky (seriál) 1987
Tájná služba (seriál) 1995
Čarodějky (seriál) 1998
Las Vegas (seriál) 2003
Hlava nehlava 2004
Krvavá hostina 2005
Chirurgové (seriál) 2005
X-man: poslední vzdor 2006
Wedding wars 2006
Odsouzení zemřít 2006





 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Koho z Chirurgů pro změnu nemusíte nebo nenávidíte?

Meredith Grey 12.5% (10)
George O'Malley 7.5% (6)
Cristina Yang 5% (4)
Derek Sheperd 7.5% (6)
Izzi Stevans 5% (4)
Preston Burke 6.3% (5)
Addison Montgomery-Sheperd 12.5% (10)
Alex Karev 10% (8)
Callie Torres 6.3% (5)
Mark Sloan 13.8% (11)
Miranda Bailey 2.5% (2)
Denny Duquette 6.3% (5)
Richard Webber 5% (4)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama