životopis

20. července 2007 v 14:29 | Nicoll |  Paul Walker
Paul Walker
Datum narození: 12.9.1973
Znamení: Panna

Životopis:
Paul William Walker IV. se narodil v Glendale v Kalifornii. Jeho matka je modelka jeho otec podnikatel. Má dva bratry Codyho a Caleba, sestru Ashlie. Díky práci své matky už od mládí dělal modeling a objevil se v několika televizních reklamách. První malou roli získal v televizním seriálu "Highway to Heaven" (1985). Svůj filmový debut uskutečnil o rok později v hororovém snímku "Monster in the Closet". Dlouhodobější hereckou práci získal v televizním seriálu "Throb" (1986-1987). S bývalou přítelkyní má dceru Meadow.
Filmografie:
Throb 1986 (seriál)
Monster in the closed 1987
Tammy and the T-rex 1994
Pleasntville: Městečko zázraků 1998
Meet the Deedles 1998
Varsity blues 1999
Téměř bez šance 1999
Lebky 2000
Rychle a zběsile 2001
Jízda do pekel 2001
Proud času 2003
Rychle a zběsile 2 2003
Dárek z lásky 2004
Do hlubiny 2005
Zběsilý útěk 2006
Vlajky našich otců 2006
Osm statečných 2006
Death and life of Bobby Z 2006
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama